Läger i Bruksvallarna

Idag drog Team Sunpocket och resten av Mora Skidgymnasium till skidmetropolen Bruksvallarna där god mat, mysiga dubbelsängar och härlig skidåkning erbjuds. Det började med en alldeles för tidig morgon i en buss som bland annat Janne Huokko och Company har tillbringat många härliga restimmar. Vi anlände till Bruksvallsliden vid lunchtid och fick då bespisa en väldigt god lunch som bestod av spagetti och köttfärssås.

Efter denna utsökta måltid var det dags för första passet som var två timmar(för de flesta) skate distans och vissa hade ju mer bråttom än andra att komma ut. Förhållandena var väldigt bra med tanke på hur lite snö det var. Efter passet var det, som det ska vara på läger, bara att ta det lugnt och käka mer mat som gällde resten av kvällen. Imorgon väntar bl.a. sköna 8minuters intervaller upp mot mittåkläppen. Dessutom kommer den efterlängtade och prestigefyllda dansbingon att gå av stapeln, något som vi självklart är mycket taggade inför.



/ Teamet

Kommentarer
Postat av: Doris

ser fram emot att läsa om "turen" till Mittåkläppen men framför allt om hur dansbingo går till och vem som vinner....

2008-11-08 @ 20:43:10
Postat av: Team sunpocket

Ni får ursäkta för att det har varit dålig uppdatering under lägret, men vi lovar att ni snart ska kunna få ta del av våra upplevelser. Håll ut!



MVH / Teamet

2008-11-10 @ 17:31:51
URL: http://teamsunpocket.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0