Träningstävling 15km fritt

Dagens tävling kom med många överraskningar, både positiva men faktisk mest negativa från teamet. Halli kände efter lite för mycket och klagade över en ömmande mun?? I själva verket var han nog rädd för Emil som mot alla odds inte kände av halsen. Borny hade problem med andningen och tvingades bryta, ja ni läste rätt! Trion Johan, Gustav och Jesper hade en tung dag på jobbet och hade inget med topplaceringarna att göra. Något som vi vet att de har om de får till det. Banan bestod till stor del av platt åkning, men avslutades med en tuff stigning, gemförbar med Tour de Skis sista etapp. Glädjebeskeden för dagen var Viktors fantastiska körning som lite oväntat vann, den andra som imponerade var Emil med sin 3:e plats. Gratulerar alla som tippade på honom som topp 3, ni drog nog in lite pengar! De var alltså teamets sjuklingar som dominerade, både Emil och Viktor har haft en del problem på försäsongen men verkar vara på rätt väg. Gustav Nordström åkte in på en andraplats, vilket han var väldigt nöjd med.


I damklassen var det Sveriges näst bästa skidåkare som (ändå får hon inte åka världscup p.g.a. någon oförklarlig anledning som ingen skidgymtränare eller Jocke Abrahamsson kan förklara på ett vättigt sätt) vann. Lisa Larsen var mer än minuten före tvåan. En stor jävla skandal att hon inte fick åka i Gällivare.


Eftermiddagens träning handlade om utförsåkning vilket behövs för många. Emil stod nog för mest vurpor, de förklarade han som följer. "De är för att de går så jävla snabbt för mig". Den förklaringen köptes delvis men balansen är nog en större faktor.


I väntan på mat ser vi på Sunes Jul, mycket underhållande. Även lärorikt att se hur tjejtjusaren Sune förför flickorna, något Simon ska ta efter då han ska försöka ragga upp någon norska.


Resultat topp 5

Viktor Gustavsson                    

Gustav Nordström

Emil Johansson

Carl-Johan Vestberg

Anders Solin


Tränar Robin vill också synas på Sunpockets eftertraktade blogg och utsåg sig själv till bästa Skidgymtränare, då han slog Krister i Bords-fotboll.




Sm-formen är långt bort för GullGustav


Kommentarer
Postat av: ucke

Riktigt rolig läsning. Emils låga odds att han skulle känna sig krasslig måste ha gett honom tändvätska till det fina resultatet i träningstävlingen. Kör hårt, grbbar

2008-11-28 @ 21:43:57
Postat av: Emil

Visst var det så! Men de låga oddsen var motiverade, sjuk nu igen...

2008-11-28 @ 23:37:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0