Dag 2

Dagen började tidigt för två åkare i teamet. Någon okänd torsbyfåne tog sig in i vår lägenhet kl fem medans hela gänget låg och sov. Gustav vaknade och med sitt skräckinjagande lejon liknande utseende skrämde han ut inkräktaren, jag tror inte han vågar komma tillbaka! Nu vet vi att vi ska låsa efter oss i natt. Nog talat om nattens händelser. Hm är inte så säker på det...


Efter en härlig frukost (gröt) gick vi mot tunneln för vårat andra skate pass under lägret.  Passet gick riktigt bra för hela gänget, till och med Emil var i form. Vi körde två timmar distans med inslag av impulser och avslutade det hela med en löprunda bort till snoppåsen, upp på toppen av Torsbys "slalombacke" och hem till lägenheten igen.

När vi kom hem igen hade Emil redan gjort klart maten som bestod av pasta och falukorv, denna dag smakade pastan riktigt gott. Sedan blev det en kort vila innan vi begav oss ner på stan och in på Prima Sport som denna helg hade rea på delar av sortimentet. Hallström inhandlade en riktigt stilig jacka, Gustav köpte ett par nya dojor och Emil en väst som blir perfekt till fest.

Efter att vi sett tio EPA-traktorer åkte vi hem och gjorde oss i ordning för ett klassik pass i tunneln. Även detta pass gick riktigt bra. Även detta pass innehöll några impulser, allt för att öka snabbheten i vårat redan snabba lag. Vi åkte i tunneln i två timmar och förlängde det hela med ännu en löprunda.

Helt utmattade anlände vi till lägenheten där Bornström hade gjort i ordning en ljuvlig lyxmiddag. Kvällen spenderades framför tv:n med en stor godispåse. SVT bjöd denna gång på det riktigt goa programmet "Svensson Svensson" där vi kan bjuda på ett riktigt skoj citat: "Åka skidor och skjuta är som att spela flipper och äta kräftor samtidigt". Vi kröp till kojs med klockorna tillbaka vridna. Gustav och Simon såg fram emot ännu en natt tillsammans i dubbelsängen.


/ Teamet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0