Dag 3

Sista dagen på  helglägret var här och det  kändes skönt att veta då vi började känna oss riktigt slitna. Gustav "träningsnarkomanen" Eriksson var dock fast beslutsam om att få ihop fem timmar även denna dag. Efter ännu en budget frukost (gröt) var det dags. Löpande mot tunneln, Team Sunpocket-sveriges ledande skidteam.  Denna dag hann vi reta oss på norrmännen innan vi kommit in i tunneln. Ett gäng norskar trängde sig i kön och vi tänkte genast på sällskapsresan (snowroller). " Hur kan man vara så kaxig när man förlorat två världskrig". A juste, de var tyskland... men hur som helst förstår jag inte hur man kan vara så kaxig ifall man är norsk, det enda de lever på är sin olja.


Passet bjöd till en början på fina spår men med allt folk blev det snabbt sockrigt. Fast de från väst beter sig lite illa så är de ändå de som gör tunneln till ett ganska trevligt ställe, härligt med tights! Du skulle ha varit här Viktor. Efter två timmar gick vi hem, sugna på bl.a. mat. Fast en del var mer sugna på "annat" som fortfarande snurra i tunneln och jag kan tänka mig att de i tunneln var godare än våran mikrade gröt.


Vid eftermiddags passet var det inte alls mycket folk i tunneln, och då passade vi självklart på att köra mycket impulser, men det blev dock inte så långvarit då det blev ett stavbrott. Vi nämner inga namn, men vi kan ju meddela att personen i fråga inte var speciellt nöjd med denna händelse... ni kanske kan gissa er till vem det är..? Efter mycket effektiv städning kunde vi lämna lägenheten renare än när vi kom. Sedan begav vi oss hemåt mot Mora i vår "Discobuss" via vår favorit pizzeria La Strada.


Team Sunpocket vill passa på att tacka:


Anna Janjons

Simon Andersson

Peppe Femling

Pontus Johannesson

Sofie Olsson

Emelie Cedervärn


För att ni hjälpte oss att genomföra lägret :)  Ett speciellt tack till Anna Janjons som snällt vågade låna ut sin lägenhet, Tack!



/ Team Sunpocket genom Emil, Micke, Robin, Simon, Tobbe och Gustav  


Förhoppningsvis kommer bilder och filmer från lägret strax! :)

     


Kommentarer
Postat av: polisflickan

Har Emil brytit sin stav? Den var ju hel i torsdags :D

2008-10-29 @ 19:34:06
Postat av: polischefen

hahahahahahaha, schuuuuukt kul

2008-11-01 @ 23:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0