Back to the beginning

Som ni kanske vet så har teknikerna från Team Sunpocket fått den fina äran att åka till natursköna Garpenberg och med underbar mat och natur njuter Simon, Linus och Robin till fullo.

Vi var till en början skeptiska till Garpenberg men nu när vi är här är det som vi har åkt tillbaka till 1600 talet och tiden står stilla här allt går i sin egentakt och solen skiner dagen lång över den oerhört fina herrgården som vi bor vid! Men nog talat om det!


Vi som är här försöker så klart träna på så mycket som möjligt nu när vi har chansen att få åka i en sådan inspirerande miljö igår var Simon och Robin ut på en fin rullskidstur runt vid Garpenberg och fick verkligen uppleva en underbar rullskidstur !

Idag har vi fått Linus med oss och vi drog ut på ett fin fint löppass där vi struntade i löp spåret utan bara sprang vart vi ville för att upptäcka miljön runt omkring och hade kunnat varit kvar hela dagen om det inte var för att få springa tillbaka till Herrgården och få äta det den oerhört goda middagen om idag bestod av Potatis och Köttbullar som blev ultimat gott tack vare lingonsylten!  Nu har vi tyvärr bara 2 dagar kvar här och vi kommer alltså hem på torsdagen kl 3 ifall ni vill komma och möta oss och diskutera alla nyfunna kunskaper om solceller!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0