En Sunpocket helg...

Helgen har bjudit på många olika aktiviteter bland åkarna, vissa har försökt hitta kontroller nere i Vimmerby medans andra vart i Östersund och försökt träffa rätt med bössan. Men det kanske mest intressanta hände trots allt i Mora. Under lördagen var Johan, Victor och Emil ute och cyklade på hemus skidstadion, Emil försökte med jämna mellanrum rycka ifrån med sina ivriga impulser men han hade aldrig krafter nog att fullfölja attackerna utan kroknade rejält efter varje ryck. Och under slutet av passet skulle han försöka passera Johan i sista kurvan in mot mål men där stöp han, men hård som han är så reste han på sig och cykla vidare, för att snart på nytt utmana Johan i spurt, något som han heller inte denna gång lyckas med då Johan visade vart skåpet skulle stå. Kvällen bjöd sedan på underhållning av alla olika slag, bl.a. spelades tv-spel där visade Victor till en början en väldigt fin form för att sedan krokna en aning inpå småtimmarna.


Sedan på söndag var det åter dags för badminton, det var tänkt att man skulle kora lagets "badminton kung" men efter många återbud var det bara tre stycken som kom till spel och det kan därför inte ske någon officiell kröning, även om Johan återigen visade stor form då han inte någon gång denna säsong förlorat en match. Idag var det Linus och Emil som stod för motståndet, där det började med lite dubbel som uppvärmning, för att sedan bli match mellan Johan och Linus. Men matchen blev kort, för efter första set som Johan vann med ganska övertygande siffror kom inte Linus till start i de resterande seten. Enligt vittnen hördes en liten flicka gråta ifrån herrarnas omklädningsrum . Emil tog därför plats på banan, han tjatade och tjatade om sin ljumske som tydligen gjorde väldigt ont. Denna match blev mycket spännande där Emil pressade Johan hårt, och efter två spelade set stod det 1-1. Man såg tydligt på Johan att han inte alls var nöjd med detta reslutat medan Emil hade svårt att behärska sin glädje. Men Johan tog sig samman och kunde tillslut avgöra sista set med siffrorna 11-9. Något som satt hårt åt för Emil som hoppade runt och skrek efter sista bollen som han något klantigt slog ut utanför planen.


Men det är inte allt som hände denna helg, 5st pokersugna åkare drog sig samman och körde en kort turnering, det var en rafflande kamp som började med att Simon åkte ut först efter att ha spelat på precis alla händer, Johan som körde ut Simon sa efter, "som att ta godis från små barn". Simon sa efter att han hade svårt att koncentrera sig. Johan såg länge ut att gå mot en seger även här men efter att Linus snuvade han på en enorm pott rasade allt för honom. Det hela stod sedan mellan Linus och Tobias en kamp som utspelades i skymundan då Simon och Johan drog igång en boxningsmatch på Wii, första matchen vart Johan helt krossad av Simon, men han taggade till och vann sedan 3st raka matcher på knockout. En lite deppig Simon utmanade då Johan i baseball istället, där sopade Simon banan helt med Johan som var helt chanslös. Kvällen avslutades sedan med en bowlingmatch där Simon åter imponerade och krossade även här Johan med hela 158-117. Nämnvärt är väl också att det vart Linus som tog hem den tyngsta segern denna kväll då han vann pokerturneringen och det återstår att se om han kan försvara den titeln veckan ut då det snackas om en ny turnering troligen på torsdag.


Resultat Poker:

1a Linus
2a Tobias
3a Johan
4a Robin
5a Simon

                      


Kommentarer
Postat av: heja heja

Va! Simon kom du sist? Du som alltid brukar vinna här i Idre? så bra motstånd kan det väl inte vara??

2008-09-02 @ 20:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0