Helgläger och Worms

Idag (fredag)startade Mora Skidgyms första helg läger med ett varierande och mycket uppskattat pass på Gödslan, det fanns tre stycken stationer, korta intervaller, spänst bana och styrka. Under löp stationen hade teamet stor dominans bland de två första grupperna där Johan var snabbast i den första och knäckte Victor som klagade på träningsverk i magen. I den andra gruppen visade Gustav fin form genom att springa ifrån alla de andra.


Fredags kvällen bjöd även på en spännande turnering i Worms Armageddon arrangerat av Gustav "turbo" Nordström.  Med av Sunpocket åkarna var Johan, Simon, Emil, Gustav och Jesper. I det första heatet var Gustav med, men det slutade snöpligt för honom då alla gick ihop tillsammans för att döda han. Vilket Gustav reagerade kraftigt på och lämnade in en protest till tävlingsledningen, men den avslogs rätt snabbt. Den enda från teamet som gick vidare till andra omgången var Emil. Emil som nyligen utsågs till skidgyms hetsigaste åkte sedan ut i andra omgången efter en spännande duell mot Gustav "turbo" Nordström. I den sista semin sedan såg Erik Blomgren ut att gå mot en säker seger men Daniel Svensson vände på steken och stod för dagens upphämtning och lyckades besegra Blomgren. I finalen var det nu Lill-Blomgren, Daniel och "turbo" Nordström som skulle göra upp, en spännande fight som vanns utav Lill-Blomgren utan några större bekymmer.


Imorgon väntar en hel träningsdag, då vi kl. 9.00 samlas på skidgym för rullskidor klassiskt upp till Orsa Grönklitt. Där uppe väntar ett besök i björnparken, något som teamets åkare ser fram emot med spänning. För att sedan avsluta dagen med ett tufft pass i Grönklitts fina slalombackar med stavgång.


Dagens citat, "Du sprang ifrån mig som en jävla iller" sagt av Victor till Daniel Svensson efter löpintervallerna.


Kommentarer
Postat av: Matilda

Härlig blogg ni oxå har!

Kanske blir dubbelt upp? ;)

Jag tar guld 2012 och ni 2014? ;)

Keep on working!

2008-09-05 @ 23:35:19
URL: http://elitcyklist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0