Innebandy

Mellan all hård skidträning, måste man variera sig och utöva lite andra sporter, som t.ex idag. I dag var det Innebandy som gällde, men av vissa anledningar var det bara sex stycken som var spelsugna denna kväll. Johan, Simon och Borny från Team Sunpocket och Fredrik Lind, Adam Karlsson och Adde Allerhed tre grymma skidgymmare.

Lagindelninen blev så här: Simon, Borny och Adam - Johan, Fredrik och Adde ( alltså 91:or mot 90:or)

Matchen startade i ett hårt tempo och 90:orna tog ledning med 2-0, men den ledningen kunde dom inte behålla länge eftersom 91:orna kom med 2 snabba reducerings mål. Sedan föll matchen i tempo och lagen följdes åt till 4-4. Båda lagen hade bra spel och många målchanser, men för dålig effiktivitet. Allra värst var Fredrik Lind som brännde målchans efter målchans och blev sedan nerflyttad på backen.

Efter lite mer än 30 minuters spel kom till slut det avgörande målet, och det var ingen mindre än Simon Hallström som stänkte in sitt tredje mål för kvällen och avgjorde matchen till 91:ornas fördel. Men det var självklart en lagseger genom bra backspel av Adam och mycket löpningar av Borny. Men 90:orna ska inte skämmas, utan dom gjorde ju så gott dom kunde...;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0