Påskcup, Deltävling 3

Den avslutande etapp startade nedanför Hökberg och slutade på toppen av Gophusbacken. Så det blev tre rejäla stigningar på en bana som mätte ca 7-8 kilometer.

Åter igen var Gustav Nordström starkast och kunde lätt hålla sin ledning och nå toppen först av alla. Tvåa blev H-J Kvåle och bästa teamåkare hittar vi på tredje plats genom Gustav Eriksson.

I vågstarten 5 min efter Gustav N gick de Sunpocketåkare med sämre Orienteringskunskaper ut, där gjorde Simon, Micke och Jesper stabila lopp och klättrade i sammandraget. Johan E gjorde också en bra etapp och blev näst bästa Teamåkare i sammandraget.

Efter tävlingen avslutades det hela med en trevlig skidgym-bankett som var underhållande och bjöd på mycket skratt, speciellt då det blev dags för prisutdelning för alla årets prestationer.

Team Sunpocket lyckades med bedriften att ta priset som "Årets-Lag" i tuff konkurrans av skidgyms korpinnebandylag.
Och enligt juryn var Teamet strået vassare och tog hem den och kanske kvällens mest prestigefyllde pris!

Några tyckte teamet inte har nått upp till förväntnngarna som fanns inför säsongen, men teamet har faktiskt levererat 5 SM-medaljer, 8 pallplatser i Vattenfall cup och 1 pallplats i Juniorlandskampen, och det är det inte många Team som matchar. Så sammanfattningsvis har det varit för teamets del en mycket bra säsong där vi alla framför allt utvecklats som skidåkare. Det var ett bra första år och efter ett år till som team så kommer vi till nästa säsong vara ännu bättre, snabbare och starkare!

Men först väntar Bruks!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni är grymma pojkar;)



Nu har jag en fet fråga som ja gärna vill ha svar på, vart fan får man tag på sunpockets? har sökt genom hela jävla google men utan resultat. Wanna help me? (:

2009-04-11 @ 18:20:45
Postat av: Team Sunpocket

Tja! Tack för det!



Sunpockets är hett eftertraktade och väldigt svåra att få tag på, det har vi fått erfara för vi har också sökt som galningar på nätet. Men utan större framgång.



Tipset från oss är att söka igenom farsan och morsans gamla lådor och andra vänner som var med på det ljuva 80-talet.



Lycka till med letandet , hälsningar Team Sunpocket.

2009-04-11 @ 20:05:55
URL: http://teamsunpocket.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0