Snart torsby

Till helgen drar mora skidgymnasium på läger till torsby
så här såg det ut på sunpockets egna läger i torsby för ca ett år sedan!


Team sunpocket goes sverige

 

Stöd teamet och rösta på oss på Blogg Awards!


http://www.veckorevyn.com/blogawards/arets-blogg/index.xml


röstningen är gratis den är snabbt och enkel!  När du röstar så medverkar du automatisk i en utlottning där du kan vinna gala-biljetter till dig och en vän!!!!så missa inte chansen och rösta på sveriges Bästa junior Team

Teamet

Hej  


blogg torka här har ni märkt det?

trots det så ligger besökarna stadigt häftigt!jag hoppas att blogg torkar är över snart så vi kan börja leverera lite trevliga inlägg,


får se veckans skidgym träningar för teamet


Måndag
A3 RK ÖK
Kl: 08:00 - Åk 3, 4
A1 DÖK, hemlängtan
Kl: 13:15 - Åk 2
Styrka, Utomhus
Kl: 17:45 - Åk 1, 2, 3, 4
Tisdag
A3 RK ÖK
Kl: 08:00 - Åk 1
A3 SG i Gopshus
Kl: 13:30 - Åk 3, 4
Onsdag
A3 SG i Gopshus
Kl: 08:00 - Åk 2
A3 Moracamping RF
Kl: 13:30 - Åk 1
Torsdag
A3 Moracamping RF
Kl: 08:00 - Åk 3, 4
A3 Moracamping RF
Kl: 13:30 - Åk 2
Fredag
A3 Löpning backintervall
Kl: 13:15 - Åk


over and out

Sunpocket Open Final

Förlåt alla trogna läsare,men här kommer den efterlängtade texten om Sunpocket Open finalen som ni så länge väntat på. ;)

Den 23 Juli var matchdatumet. De Båda Idregrabbarna (Simon och jag) hade länge taggat inför finalen och vi var helspända då vi äntrade arenan (Centercourten på Idre Fjäll). Jag kände dock inte av semifinalen mot Emil särskilt mycket trots så jämnt och hårt spel, men kanske var vilan mellan semin och finalen nog, måste varit så. ;)
Jag gick in på arenan med några segrar i ryggen mot Simon tidigare under sommaren, men kände dock finalens allvar och att i en final kunde vad som helst hända. Det gick även rykten om att Simon tränat tennis tidigare på matchdagen med sin Pappa, vilket gav mig en jobbig magkänsla.

Matchen kom till slut igång efter lite uppvärmning och jag spelade så klart i min tennis tröja(min gröna knallecross T-shirt) som gått obesegrad hittils i turneringen. Spelet var i 1:a set till en början väldigt jämnt och det syntes att ingen av oss ville ge den andre några enkla poäng. Jag tog dock över i slutet av setet och kunde vinna det tack vare både lite tur och skicklighet ;). setsiffrorna skrevs till 6-3.

2:a set började ganska likt det första, och om jag inte minns fel tog Simon ledningen med 2-1 i setet och pressade mej i det fjärde gamet. Jag kunde dock med hjälp av krafter från ovan, vända på det hela och vann till slut setet komfortabelt med siffrorna 6-2.

3:e set började också ganska likt de andra seten men Simons krafter tröt tidigare i detta och jag kunde spela hem setet med siffrorna 6-1.
Matchen var alltså över och setsiffrorna skrevs till 6-3 6-2 6-1. Måste dock erkänna att siffrorna ljuger lite gentemot spelet på banan.  

Så här i efterhand är jag väldigt nöjd över min prestation och stolt över att bli den förste någonsin att vinna denna prestigefyllda turnering. Jag hoppas även på en fortsättning av turneringen nästa år och ska då göra allt för att försvara segern. Det kommer nog bli tufft men jag ska göra mitt bästa. ;)

Tillbaka till nutid. Imorron väntar Helgläger här i Mora för skidgymnasiet och vad jag vet så kommer alla utom Johan som är på ett annat läger och Emil som är sjuk vara med. 
Det blir nog skoj! :)
 
/Jesper, Team Sunpocket


Sunpocket fortfarande i mora!

Hej!

Det blev tydligen ingen fortsättning på det förra inlägget!

Men alla gjorde det mer eller lite mindre bra på viborg och sedan hade vi 3000 meter där det gick riktigt bra för vissa i det regniga vädret vi hade. jag har ingen koll på tiderna men alla sprang helt ok (förutom simon och gustav som latade sig inomhus istället) och emil ja... han är ju fortfarande sjuk (som vanligt) Men vi hoppas han kryar på sig snart!


Iallfall om vi blickar framåt så är det helgläger nu på fredag-söndag, för dom flesta i teamet?

mer info om det kommer förhoppningsvis senare;)


Fortsätt kolla in sveriges bästa junior team!


Team sunpocket!

RSS 2.0