Läger i Bruksvallarna

Nu befinner vi (Team 2015 Junior) oss uppe i härliga Härjedalen, och vi kommer att tillbringa totalt 6 dagar här uppe. När vi kom hit möttes vi av den glada personalen bestående av Jörgen och Ulla Myhr på hotell Liden. Vi i J-laget kommer dock inte bo på hotellet, utan vi kommer att bo i 4 stycken olika stugor precis bredvid hotellet.

Senare idag blev det tröskelintervaller upp mot knalle-stugan. Tyvärr hade vi inte tid att stanna och äta vofflor. Ingen rast och ingen ro här inte. Istället fortsatte vi med våra 10 minuters intervaller upp mot Beritkläppen.

Alla var dock inte med på passet eftersom Martin och Simon inte hade kommit fram, eftersom deras resväg var så otroligt lång. Julia närvarade inte heller på löppasset, eftersom hon cyklade upp mot mittåkläppen på grund av skada. Väl uppe på toppen sprang vi obanat ned och slängde oss sedan i dammen utanför hotellet. Badet behövdes väl eftersom alla var en aning smutsiga efter alla vurpor nedför fjället.

Maten som vi sedan fick var jättegod. Den bestod av potatisgratäng och rostbiff. Det fanns även inslag av sallad och annat gott. Efter maten spelade vi ett kortspel som heter Banka bäver.  Hade någon av oss haft lösnaglar hade dom garanterat rykt! Banka Bäver är nämligen ett väldigt aggressivt spel som man får ont i fingrarna av. Vissa var bra, andra inte. Vi tror att kortspelet är ett bra sätt att förbättra reaktionsförmågan – något som vi kommer att behöva mycket av i vinter:)

Vi har nyss haft möte med resten av elitlägrets deltagare. Där informerades vi om reglar och lite om träningspassen. Sedan åt vi kvällsfika vilket var väldigt gott. Nu ska vi börja ladda inför morgondagen då det blir rullskidor och skidgång.

Ha det så bra!

//Stina, Julia, Jack & Gustav


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0