Sognefjell

De senaste dagarna har spenderats i norska paraiset Sognefjell. På Söndag morgon lämnade vi Idre förhoppning på fina skiddagar. Gänget som drog iväg var: Jag, Jesper, Fredrik Karlsson, Henrik Alm, Adam J, Danne Svensson och "Honken" . På söndag eftermiddag stekten solen på och vi mötte upp en tredje Sunpocketglidare nämligen Gurra sedan blev det träning för hela slanten.

Veckan bjöd på blandat väder allt från vinterklädd i spöregnet till badshorts i glassande sol samtidigt som träningen flöt på och timmarna rullade in, ca 18 timmar med skidor och löpning blev det.

Men den mest prestigefyllda aktiviteten ägde rum nere i Galdesand. Där utspelade sig sommarens hetaste fotbollsmatcher mellan ett "Idrelag" och ett "Moralag". Det gick vilt till på Böverdalens campingplats och  Jibbare, Ryssar och norska småungar fick kliva till sidan för att matcherna skulle kunna äga rum.

Första dagen blev en lång sammandrabbning upp mot en och en halv timme där det var oklart vem som egentligen vann då reglerna ändrades under spelets gång. Dag 2 var stämmningen ännu hetare och ska tilläggas att det stod diskning på spel för det förlorande laget, så ingen vill vika ner sig för att få stå vi köksbänken kommande dag.

Idrelaget hade spelet men det var ytterst små mål och svårt att få in bollen. Matchen verkade aldrig ta slut då den skulle spelas till 3 mål, men efter ett tag verkade målen bara trilla in och Moralagets grötiga och gruffiga spel blev avgörande då de fick in en avgörande 3-2 boll... 

Idre fick diska men revanschen skulle komma eftreföljande dag då Idres lir och skönspel gav utdelning som slutade med en lätt 2-0 seger. Moraspelarna lämnade snabbt planen denna dag med svansen mellan benen och kom inte ens tillbaka näst kommande dag utan lämnade WO rädda för ytteliggare en förlust.

Sammanfattningsvis var Idre det bättre fotbollslaget och vi har fått mycket och bra träningg samt att vi har haft det väldigt skoj! Lägret var NICE med andra ord!

Simon H ;)
Team Sunpocket




 




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0