24 DecemberÖnskar Team Sunpocket!

Här nedan följer även ett unikt JULQUIZ!


 

Hoppas Tomten kommer till er också!

23 December

Några bilder från en annan sida av teamet....22 December

Grym underhållning!


20 December

I dag fick vi se annan julsmäll, nämligen Johan "Jeddin" Edin som slog till med ett grym insats i världscupen. Med en sådan prestation förtjänar man en plats i Teamets julkalender! Teamet gratulerar det nya stjärnskottet.
19 December

Nu är jullovet äntligen här, det firar vi med en riktig "julsmäll"!18 December16A dominerade under Kalle 04


Innebandy, Idag Torsdag 19.00!!!

J-Cup i Skellefteå, ur Jarlpojkarnas perspe

Lucia helgen tillbringades i Skellefteå där säsongens första Sverigecup skulle köras. Efter sjukdom i Jarl gänget var det bara Emil och Gustav som kom till start. Lördagens tävling var 15 km i fristil på Skellefteås fina (tuffa) banor. Från Jarls perspektiv var dagen ett fiasko. Storfavoriten Gustav Eriksson öppnade starkt och ledde klart efter första 5km varvet. Men kort därefter tvingades han bryta på grund av kraftig kramp i gluteus maximus (röven). Emil var i ovanligt dålig form och åkte in på en blygsam 27 plats. Inga poäng till Jarl åkarna denna dag.


På söndagen var det dags för klassisk sprint på en enligt Emil allt för jobbig bana som mätte 960m. Både Emil och Gustav var sugna på revansch efter gårdagens fiasko. Men kvalet blev ingen succé. Gustav åkte in på en 10onde plats och Emil på en katastrofal 21 plats. Placeringarna som de skulle förbättra. Jarlarna fick ett tufft heat med bland annat vinnaren ifrån prologen. Men efter bra team körning och fint glid korsade de mållinjen som etta och tvåa och slog därmed ut vinnaren från kvalet. Semi finalen bjöd också på riktigt bra motstånd. Efter ett jämt heat kunde båda Jarl åkarna ta sig vidare till A-finalen som tvåa och trea efter gårdagssegraren Emil Linell ifrån Högbo. Nu vare bara att ladda inför finalen för grabbarna. Emil fick lite medicinskt suport för en ömmad rygg medans Gustav tänjde för att undvika kramp.


                                                                                          

"hoppas Linell åker ut"        


Start skottet small av och efter en bra start låg Emil tvåa och Gustav fyra. Positioner de höll till den sista tunga stigningen.  Där tröt dock Emils krafter totalt och han sjönk som en sten genom fältet. Gustav gjorde en bra backe och med hög fart in på upploppet kunde han staka till sig en riktigt fin andra plats. Emil åkte in som besviken sexa. Tvåa och sexa var ett helt klart godkänt resultat från klubbens sida då hela Sverige eliten var på plats. Men i Östersund där nästa deltävling körs utlovas redan nu bättre resultat. Två pallplatser!


   


17 December

På begäran så kommer en gangsterbild...
16 December

Lika som bär.


Tobias "Svampen" Björklund?


Julius Cesar?

15 December
Steeek!

Seger!

Då var äntligen första cuptävlingarna avgjorda, jag hade riktigt höga förväntningar på mig själv inför helgen då det hade gått riktigt bra på idre/särna tävlingarna. Första tävlingsdagen var det 15 skate på programmet. Jag hade inte alls samma tryck som helgen innan och det vart ett mycket segt lopp som jag avslutade helt okej. Det vart en 11e plats tillsist dryga 2min efter segrande Martin Liljemark från SK Bore. Med tanke på hur kroppen kändes så är jag riktigt nöjd, jag fann ju aldrig det där flytet i åkningen.


Men det var ju bara att ladda om, det är ju trots allt sprinten som är min starkaste sida, och vilken bana det var, riktigt utslagsgivande med 2st långa branta backar. Det här skulle passa mig perfekt kände jag redan på lördagskvällen då jag gick ett varv runt banan.


Uppstigning kring halv 8 på söndagen, käka lite frukost sedan tillbaks till sängen och lirade lite PSP innan det var dags för tävling. Prologen gick helt okej, lite dålig uppvärmning och hade inte kommit igång helt, men det vart en 4e plats ändå knappt 3sek efter Jens Lundgren.


I kvarten ställdes jag mot relativt tufft motstånd, Quicklund, Engblom och formstarke Liljemark och två till som jag inte minns i nuläget. Tog starten och var därefter i ledning ända in i mål, och det var ingen som hotade riktigt, det var efter kvarten jag kände att det här kommer bli en riktigt bra dag, jag kände mig ruskigt stark i den andra av backarna, som gick upp i slalombacken, den backen avslutades med 15-20meter ren saxning.


Sedan i semin ställdes jag mot Lundgren, Karlsson, Quicklund, Svensson och Lindblad. Det enda hotet jag kände i det heatet var just då kvalsnabba Lundgren. Men även denna gång tog jag starten och drog ifrån uppför slalombacken och kunde ta det lugnt hela upploppet.


Finalen då, det var de sex snabbaste från prologen som tagit sig vidare till finalen och startfältet var, Jonsson, Eriksson, Lundgren, Halvarsson, Karlsson och Nordström. Det var alltså 3st morakillar och 3st sollekillar som skulle göra upp. Starten kom iväg på andra gången då jag lyckades tjuva första. En mycket jämn start och alla kom till första backen i bredd, vilket försvårade situationen, jag och Calle var nära att trassla ihop och tappade till de två sista placeringarna, jag tröck på som bara den på stakningen och var ikapp de första när den andra backen började, tog ett eget spår och drog om de andra och fick än en gång lucka över krönet, denna gång fick jag dock trycka på ordentligt på upploppet. Och vilken glädje, helt fantastiskt att återigen få stå överst på pallen.


// Johan Eriksson

Sunpocket placeringar på sprinten:


H17-18

Gustav Eriksson 2a, Emil Johansson 6a


H19-20

1a Johan Eriksson, 10a Victor GustafssonInnebandy

Nu är det dags att damma av innebandyklubborna igen!

Team Sunpocket föreslår att vi samlas och lirar lite innan lovet. Antingen på Onsdag eller Torsdag, när passar det?

Lämna gärna en kommentar om intresse finns och när det passar bäst.Alla skidgymmare är välkommna! ;)


14 December
Visst var det bättre förr! Dagens lucka bjuder på ett mycket underhållande klipp från sportspegelns stopptid.

Måste ses!!!

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1346771

13 December

En liten sammanfattning från dagens cuptävlingar i Skellefteå
12 DecemberVilken Team-medlem döljer sig i denna bild?

11 Decemberinte varje dag man åker skidor på gågatan...

:)

10 December


9 December

Stilpolisen på utryckning vid SM i Falun
8 December

En rolig film från vårt roliga skidgymnasium...
Idretävlingarna

Gustav Eriksson tog hem segern i H17-18, Simon Hallström 3:a och Jesper Arnesson 14:e.

I H19-20 kom Johan Eriksson 2:a, Victor Gustafsson 5:a och Mikael Sandgren 12:a.

Vilket gav slutresutatet av de två dagarna:

Gustav 1:a
Simon 4:a
Jesper 17:e

Johan 2:a
Victor 4:a
Micke -

Teamet summerar helgens tävlingar och ger betyget klart godkänt då vi fanns representerade i tätstriden i båda klasserna. Nu Taggar vi inför nästa helg i Skellfteå!

Fullständiga resultat http://www.idresk.w.se/ 

7 December
Vad gör man inte för att få kompisarna att le...?

Särnatävlingarna

I dag avgjordes fösta av 2 tävlingar i Särna-Hedlunds minnescup. För Teamet var det en bra dag.

I klassen H17-18 Vann nämligen Gustav Eriksson i fin stil och har ett bra utgångsläge att kunna ta hem cupen.
5:a i samma klass slutade Simon Hallström och Jesper Arnesson hittar vi på en 18:e plats.

I H19-20 togs segern hem av suveräna Calle Halfvarsson och teamets bästa placering tog av Johan Eriksson som åkte in på en mycket fin 4:e plats. Har han mörkat distansformen på skidgyms träningstävlingar? :) På 7:e plats kom Victor Gustafsson, vilket är bra, trots att han själv inte alltid är nöjd.

Imorn utlovar teamet mer främgångar, då det är dags för skate. Som många i teamet har som favoritstil.
http://www.idresk.w.se/ för dagens resultat

6 December

Här får vi se ett klipp från sommarens Vasastaffet, där Teamets Johan Eriksson med höga förväntningar medverkar. :)
5 December

Bakom lucka 5 hittar vi vår vän och skidorienteraren Anton Sjökvist.

Som på denna bild spanar in sina "enormt" stora skidorienterarbiceps.
Ja, egentligen är dom obefintliga. Men  för att vara skidorienterare så är dom groteska.

eller vad säger ni?

Imorn ser vi fram emot Idre och Särnatävlingarna.

4 December

Bakom lucka fyra döljer sig igen annan än en skidprofil från vårt land i väst, nämligen....3 December 

Det är kul att bo med Gustav Nordström på läger.

Här visar han sina välutformade dansmoves. :)

2 December


Emil myser...Att ta kort på sig själva när man sitter på toa är det inte många som gör, men somliga måste ju testa allt! :)
22 dar kvar tills  kommer... 


1 december

Fösta luckan är alltid spännande och vi mjukstartar med en bild hämtad från en hård skoldag...

Sunpockets Julkalender!

Julen närmar sig med stormsteg och självklart kommer vi i teamet att räkna ner till Julafton. Genom att varje dag bjuda på något "speciellt" eller oväntat. :)Maila gärna oss ifall ni har något förslag eller önskemål på överaskning. Sunpocket@hotmail.com

RSS 2.0