Skidkillar Kalender!

Ni här väl inte missat att en skidkalender med skidkillar kommer att lanseras inom kort! Under Vasaloppsveckan kan du köpa din kalender som sträcker sig från Mars till Mars, där Vasaloppet är slutpunkten istället för Nyår..

Vi kan även meddela att några Sunpocketsåkare kan dyka upp i kalendern, så håll utkik! :)/ Team Sunpocket


J-cup Falun

Team Sunpocket gjorde en bra insats under cuphelgen och kom hem med 2 pallplatser. Under sprinten tog Gurra hem segern och Simme var även han i finalen, han kom på en 6:e plats.

Andra pallplatsen kom genom Simme som tog 2:a platsen efter Carl Q. Halli åkte också bra och kom in som 8:a dock mycket missnöjd efter en incident med någon tjej som var i vägen då han låg på 4:e plats precis innan hästskosvängen. Jesper åkte jämnbra och kom runt 30:e plats båda dagarna och Gurra som numera är sprinter kom 21:a.

/ Team Sunpocket


Kallt

När Hallström kommit igång och bloggat så fint så får jag också göra en insats!
Temperaturen står på -1.8 celcius men det känns betydligt kallare..
Idag ska bilen fixas, det ska tränas och det ska handlas!
35 minuter står på schemat (som vanligt) det blir skate idag!
Bergebo skimarathon gick förresten av stapeln i helgen och teamets Simon Andersson kom på en fin fin andra plats bakom Kalle Gräflings!
dimme
// Bornström

Intressanta rader.

Här är en läsvärd länk angående JVM http://www.runnersworld.se/forum/showthread.php?t=143.

Vi instämmer med skribenten. Bra reflektioner! Vad tycker ni?

/TS


Fint Väder!

Bloggformen är god, så här kommer ännu en update från mig. Idag var det strålande väder när jag drog upp persienerna, men denna dag startade på gymmet med en träningssugen Calle Grape. Lagom till SM-sprinten bänkade vi oss framför tv:en för att heja fram bland annat Rättvikspojkarna(Emil, Gurra och Adam) efter ett bra kval. Men tyvärr hade dessa inte turen med sig idag..

Efter det stack jag ut på dagens skidpass i det vackra vädret. Jag körde ett träningrace på 8km, det kändes helt okej och det tog strax under 20min. Med lite impulser på det så blev det ett mycket fint pass!

/ HalliRedan Februari

Tja!

Dagarna rullar på och det är redan Februari. I tävlingsväg är det cuphelgen i Falun som väntar härnäst och igår körde vi ett pass med sikte på 30km-loppet. Vi körde ett tröskelpass 2*30min. Passet var givande trots det tunga föret då det var snöblandat regn under hela passet. På eftermiddan blev det ett pass till, ett ganska lungt pass med en del hopp och lek. Idag har det vart en seg vilodag, men imorn är det träning igen..

/ Halli


Sprintpass

Gårdagens träning dag bjöd på ett fint sprintpass (skate) som både var nyttigt och roligt! Gårdagen till ära var också sveriges snabbaste sprintjunior Emil J med samt  Victor "the man" Gustafsson och Svampen, vilket gjorde gammal härlig skidgymkänsla gjorde sig påmind. Känslan fortsatte även efteråt då soldat Grape föreslog att besöka Kaffestugan efter alla fina heat. Det var trevligt ;)

Idag har jag genomfört ett A1 pass klassikt på Hemus och ett löppass + gym under eftermiddagen tillsammans JVM-Gurra. På kvällen hann vi även att som ledare vara med på barnens skidskola...

Imorn väntar ett tröskelpass skate och förhoppningsvis lite hockey på eftermiddan!
/Hal

RSS 2.0