Vasastafetten

Det var en perfekt dag för löpning och dagen startade också perfekt för lag Idre Fjäll, som efter andra sträckan låg på en mycket fin tredje plats! Sedan låg laget och pendlade mellan 3:e och 4:e plats. Sjunde sträckan sprangs av Simon Hallström som gjorde en stabil insats, bara 4 sekunder efter fjolårets tid då han vann sträckan. Han växlade sedan över till en annan Sunpockets kille i form av Emil Johansson, han var själv inte nöjd med sträckan, men behöll lagets placering och gjorde klart en gokännd insats. Men det var på den nionde sträckan lag Idre Fjäll tyvärr tappade i resultatlistan till en sjunde plats. En plats som Jesper Arnesson inte kunde förbättra p.g.a lång tidsavstånd fram till framför varande lag, men Jesper gjorde en Kanontid.

Alltså slutatde Idre Fjäll på en gödkännd sjunde plats av ca 300 lag med sluttiden 5.43.14. Tävlingen vanns av Dalarnas Försäkringsbolag som bestod av elit löpare och orienterare från IFK Mora, dom vann före klubblaget IFK Mora. De två lagen stod i en klass för sig... På tredje plats hittar vi Brandkårens IK Stockholm som gjorde en imponerande tävling.

Andra Sunpockets killar som sprang under dagen var Robin Bornström och Johan Eriksson vars lag slutatade 10:a respektive 19:e. Dom gjorde bra insatser men sprang inte riktigt lika fort som Idre Fjälls löpare denna dag..:)

Idre Fjälls lag kommer självklart tillbaka till nästa års tävling, då med ett ännu starkare lag. Men kankse med ännu hårdare motstånd, då Team Sunpocket kanske finns med i startlistan!