Träning i Mora!

Tjena! Läget, här är det lugna puckar!

Har nu varit i Mora i två dagar efter att ha varit i Falun och fixat med min ny lägenhet! Medans de andra i teamet började i skolan på måndag börjar jag nästa måndag på Idrottstränarprogrammet med inriktning mot prestation! Så just nu är jag i mora och tränar järnet med Gustav och Hallström.

Igår körde vi sprintintervaller på Hemus med kval, kvart, semi och final. Vi dunka runt banan på ca 3.40 och känner av det lite i överkroppen idag. Westis och Enberg var också där var hjälpryttare.

Idag körde vi ett skate pass A1 med impulser. Vi körde broarna runt och snurrade några varv på Hemus i det härliga vädret...noot. ;)

Nu väntar pannkakor tillagat av nollorna. Det verkar inte gå alltför bra, men man får ju hoppas det smakar bättre än det ser ut. :)

Dagens citat: Ta mej,ta mej. av en nolla tjej som var helt desperat och ville göra pannkakor till oss :P Då hon inte uppfyllde kriterierna med MVG i hemkunskap och för att få vila öronen valde vi en annan tjej./ Micke med hjälp av Halli och Gurra!

Kommentarer
Postat av: Frollen

Det heter I Hemus, möjligen PÅ rullskidbanan I Hemus, men aldrig på Hemus! Att tränarna har lurat alla i fyra års tid alltså...

2010-08-25 @ 19:56:49
Postat av: Sasse

Förlåt Frollen! Ska tänka på det till nästa gång;)

2010-08-25 @ 23:25:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0