18 Jan

Vi är nu tillbaka i 16 D på Stentorp i Mora efter en helg borta. Gustav åkte till Idre, Simons hemmaplan  och Simon åkte till Gustavs hemtrakter i Borlänge.

Simon liksom Simon Andersson fick inte plats i JVM-truppen och efter en vecka av bitterhet så stod dem i alla fall på startlinjen i Bergebo. Under Lördagen var det ett 2 kilometerslopp och en sprint över 200 meter. Båda gångerna fick Simon se sig besegrad av teamkollegan Mr.Andersson som båda gångerna var snabbast. På sprinten bestod hela pallen av Sunpocketåkare då även Jeppe klev upp på pallen.
Under Söndagen skulle Halli få sin revansch på Simon genom att ta hem DM-Guldet på 10 km Fristil, Halli gjorde ett stabilt lopp och segermarginalen skrevs till 24 sekunder före Simme. Dubbelt Sunpocket alltså ;) Kanske berodde det på en gemensam uppladdning hemma hos Simme under lördagskvällen. :)
Gustav som ska åka JVM har vart och tränat och laddad på Idre Fjäll inför det som komma skall. Han avnjöt fyra riktigt fina dagar innehållande en massa fina skidpass i nypredarerade spår och solsken. Förhoppningsvis var det den rätta uppladdningen och nu väntar några lugna dagar i Mora innan Gustav beger sig till Estland i jakten på medalj!
/ Teamet 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0