Skidgång i Gopshus

Dagens pass för åk 2 på Mora skidgym bestod av långa skidgångsintervaller i Gopshus.

Men dagens prestation stod Emil och Simon för redan innan passet, då dom lyckades komma i tid till träningen. Visserligen brukar dom alltid komma i tid, men med starten på denna morgon så var det smått otroligt av Emil och Simon att dyka upp på samlingen 4 sekunder innan skidgym klockan slog 08.00. Dom hade nämlingen stigit upp ur deras himmelskt sköna sängar 07.47, efter att Simon glömt ställa väckarklockan och Emil "snoozat" 5 gånger. Men snabba som dom är i alla sammanhang så hann dom som sagt i tid.

Väl ute på passet var det till en början många sega och slitna kroppar på uppvärmningen. Men efterhandblev de flesta mer och mer pigga och redo för stavgångsintervaller uppför hela Gopshusbacken.

Från teamet var Emil, Simon, Linus och Tobbe med, även Gurra var med men efter uppvärmingen avbröt han passet p.g.a av huvudvärk.

Lagomt till första intervallen avtog regnet, men Gophustoppen låg fortafarande i dimma, och kanske var det bra, så vi slapp se hur lång väg det var upp till toppen. Sedan var det bara att "klättra" mot målet.

Det var bra inställining av de flesta under passet och med lite kämpaglöd så gick intervallerna förvånadsvärt lätt och det var ingen tvekan om vilka killar som var starkast idag, Emil, Simon och den ettriga skidorienteraren Anton Sjökvist genomförde 4 mycket fina intervaller med tiderna 8.30, 8.00, 7.55 och 7.40. Om man ser på tiderna så hade dom troligen krafter kvar!

Till helgen åker Team Sunpocket och Mora skidgym till Torsby på läger och kommer att snurra runt,runt och runt i tunneln, men det ser vi fram emot. Härligt med snö! :)



/ Team Sunpocket

Kommentarer
Postat av: Anonym

Huvudvärken är borta nu, men är förkyld och det känns som om jag har feber nu också..väldigt kul

2008-10-01 @ 15:13:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0