Skidskytte

I dag samlades teamets skidskytte- killar Victor och Simon på Hemus för att slipa lite på skyttet. Skyttet gick både upp och ner , från att sätta 5 snabba skott till att missa ett flertal prickar.

Passet avslutades med att Simon utmanade Victor på en liten tävling, två skjutningar och ca 1 kilometers åkning. Med strålande skytte, endast 1 bom så vann Simon ganska enkelt och kunde defilera in i mål. Viktor såg sig slagen men krävde genast revansch. Så fick det bli och Viktor tog chansen och vann andra omgången klart. Självklart kunde passet avslutas med en seger var, så det fick bli en avgörande omgång.

Den sista omgången var också den jämnaste, Viktor och Simon kom samtidigt in på vallen inför den sista skjutningen. Nu skulle det avgöras vem som hade mest skärpa och nerver, och för dagen var det Simon som drog det längsta strået och satt fyra av fem träff en mer än Victor. Simon kunde hålla undan in till målet och vann alltså den interna "skidskyttematchen" med 2-1.

Efter hösten hårdträning så lär ni nog se upp för både Victor och Simon inför vinterns kommande tävlingar. dom ser riktigt vassa ut!



/ Team Sunpocket

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0