Ja vad ska man säga..

Idag kördes den andra distansen på JVM. Klassisk sprint på en fin bana med två rejäla stigningar, dom flesta hade fäste förutom en ryss som stakade. För min del tycker ja att det gick tungt, formen kändes ungefär som i onsdags vilket inte var så possetivt.

Kvalet gick bra till en början kunde stå på bra och kände mig pigg upp i första stignigen. Stummnade sedan till i nästa stigning och segstakade mig hela upploppet. Men slutade då på 14e plats i alla fall.

Kvarten gick bra la mig som tvåa baki en ryss och vart kvar där ända till sista utförslöpan då jag tyvärr blev omgliden av en ryss/est eller något sånt och en norrman. Men krigade in mig på 3ae plats. Tiden var bra nog och jag tog  vidare till semi.

I semin fick jag återigen en bra start från ytterspåret och la mig som 3a hängde med bra uppför men tappade sen kontakten med dom framför utför nästa backe. Var sedan nästan ikapp igen efter ett stakparti på stadion men när sista stigningen började var det godnatt. Stummnade till som satan och sen va de kört.

Slutade på en 11 plats, bättre än förra distansen i alla fall. Hade dock hoppats på mer..

/ Gustav

Kommentarer
Postat av: Sofia

Grym blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-07-12 @ 23:04:31
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0